Sa Torre de Santa Eugenia

News Discover the natural beauty of Majorca

 • Golfbaner på Mallorca & Vandreture / Trekking på Mallorca

  Mallorca er den ideelle destination for en ferie. Vandreture, golf, strand, shopping i byen, museer, natur, gastronomi og meget mere.
  Vores hotel tilbyder alle de faciliteter til at gøre din ferie uforglemmelig

  Golfbaner på Mallorca

  Mallorca har slået sit renomme fast som golfø. Mallorca har hvad der skal til: Et fantastisk klima og 18 velanlagte golfbaner i forskellige sværhedsgrader og kategorier. Fælles for golfbanerne er et generelt højt niveau samt smukke og eksotiske omgivelser. På Mallorca kan man spille golf uanset alder og ambitionsniveau.  Nedenfor er en præsentation af de enkelte golfbaner. tryk på ”læs mere” for at se et kort over banen, beskrivelse, adresse mv.. Bemærk at der på nogen baner er krav om medlemskab og/eller til handikap. Sæsonen strækker sig fra februar til oktober.


  Vandreture / Trekking på MallorcaMange mener, at et af de smukkeste områder i hele middelhavsregionen er Mallorcas vestkyst, som totalt domineres af bjergkæden Serra de Tramuntana. Det er grunden til at vandrer i tusindvis forår og efterår valfarter til øen. Mange af de mest populære vandreruter er afmærket med skilte og kort således at man kan foretage turen uden brug af guide. Flere af turene følger de flere hundrede gamle handelsruter som fører igennem dybe kløfter og forvredne klippeformationer, hvorfra man kan nyde Mallorcas storslåede natur og en formidabel udsigt til middelhavet som i blå og turkise nuancer omslutter øen. Undervejs er det muligt at overnatte på hyggelige bjergpensionater, klostre, hoteller og hostals.

  Nedenfor findes rutebeskrivelser for nogle af de mest populære vandreture. Nummereringen af ruterne henviser til vandrekort som kan købes hos Bella Mallorca.

  BACK TO LIST

reservas +34 971 123 456

Best price guarantee | Only Adults (+16)

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
hoy

Palma de MallorcaSpain

22.0 °C